Vi ønsker at middagsselskaper over 10 personer forhåndsbestiller

mat fra vår selskapsmeny her

 

Meny

 

Helan & Halvan

Helan er hovedrett og Halvan er forrett/smårett.

(Primører kan variere litt fra Helan til Halvan)

Whole & Half, Whole is a main course and Half is a starter

 

 

Grillet klippfisk med bacon-dashi,

rødbete, shiitake og jordskokk.

Grilled dried cod, served with bacon-dashi, beetroot and

shiitake jerusalem artichoke.

Allergener: Fisk, Melk

295,- / 185,-

Ølanbefaling: Austmann Tre Gamle Damer

Akevittanbefaling: Oslo Håndverksdestilleri Akevitt

 

 

Langtidsstekt nakke av lam,

syltet småløk, bondebønner  morkel-veloute

og ovnsbakte poteter.

Slow roasted neck of lamb, served with pickled onions,

Broad beans, morell sauce and ovenbaked potatoes

Allergener: Melk, Hvete, Sulfitt

269,-/169,-

Ølanbefaling: HaandBryggeriet Hesjeøl

Akevittanbefaling: Oslo Siemers

 

 

Biff tartar,

karsemajones, rugbrød, sennepskrem, fritert kapers,

solsikkeskudd, syltede reddiker, salat.

Beef tartar served with cress mayonnaise, mustard cream, fried capers,

sunflower seeds, pickled radishes, and salad

Allergener: Egg, Sennep, Rug

265,-/165,-

Ølanbefaling: Aja Beaivi Blonde

Akevittanbefaling: Fjøllmat

 

 

Hjemmelagde pølser,

servert med potetmos, sennepsdressing,

syltet løk og husets ketsjup

Homemade sausages, served with mashed potatoes, mustard dressing,

pickled onion, and our house ketchup

Allergener: Melk, Sennep, Selleri, Sulfitt

235,-/135,-

Ølanbefaling: Lervig Perler for Svin

Akevittanbefaling: Lysholm Linie Dbl Cask

 

 

Confitert Vårkylling.

Servert med primørsalat, vaktelegg, brunet smør og estragon.

Spring Chicken, served with vegetable salad, quail egg, browned butter and estragon

Allergener: Melk, Sennep, Egg

285,-/185,-

Ølanbefaling: Frydenlund Bayer

Akevittanbefaling: Fru Lysholm

 

 

Brosme,

potetkrem, ramsløk, grillet vårløk, potetchips og fritert dill.

Brismak, served with potatoe cream, ramson, grilled spring onion,

potatoe chips, and fried dill

Allergener: Melk, Fisk

269,-/169,-

Ølanbefaling: 7 Fjell Grisegutt

Akevittanbefaling: Gilde Taffel

 

 

Makrell med kremet kål,

engsyre, grillet sitron og ovnsbakte poteter.

Mackerell with creamed cabbage, sorrel, grilled lemon and ovenbaked potatoes

Allergener: Fisk, Melk

245,-/145,-

Ølanbefaling: Einstök White Ale

Akevittanbefaling: Løiten Fisk & Skalldyr

 

 

 

 

Du kan også få:

 

Dølagris.

(Spør din servitør hvilken del av grisen som serveres i dag.)

Serveres med potetmos og sesongens grønnsaker.

Norwegian homegrown pig, served with mashed potatoes

and vegetables of the season

Allergener: Melk

295,-

Ølanbefaling: EC Dahls Bolt IPA

Akevittanbefaling: Lysholm Linie

 

 

Västerbotten-quiche

med Rørosrømme og lakserogn.

Cheese quiche, made with swedish cheese.

Served with salmon roe, and sourcream from Røros

Allergener: Hvete, Melk, Egg, Fisk

169,-

Ølanbefaling: Borg Leí Fur

Akevittanbefaling: Gammel Opland

 

 

Ekstra tilbehør

 

Ovnsstekte poteter

Ovenbaked potatoes

Allergener: egg

kr 55,-

 

Brød med smør

Bread with butter

Allergener: gluten, laktose

kr 35,-

 

 

 

Desserter/Dessert

 

Rabarbra med vaniljekrem, mandelkake

og karamellisert hvit sjokolade.

Rhubarb with vanilla cream, almond cake, caramelized white chocolate.

Allergener: Melk, Egg, Mandel

129,-

Ølanbefaling: Lervig 3 Bean Stout

Akevittanbefaling: Gammel opland Edel Portvin

 

 

Sjokoladeterte,

rødbeter, bringebær og nyr-sorbet.

Chocolate cake, served with raspberries, beetroot and

Icelandic fresh cheese-sorbet

Allergener: Hvete, Melk, Egg

129,-

Ølanbefaling: HaandBryggeriet Raspberry Export Stout

Akevittanbefaling: Gilde Maquavit

 

 

Tre typer hjemmelaget smågodt

For deg som ikke egentlig orker dessert men allikevel vil ha noe litet

Three pieces of homemade sweets

Allergener: Melk, evt nøtter, spør din servitør

95,-

 

 

Tre typer nordiske oster med tilbehør.  

3 different nordic cheeses, with sides

Allergener: Melk, Hvete, Rug, Hasselnøtter

145,-

 

 

Se også vår selskapsmeny

Håndverkerstuene, Rosenkrantzgate 7, (inng. Kristian IV's gt.) 0159 Oslo - Tlf: 22 42 07 50 - e-post: bord@hvks.no

Siden er laget av frekkstrek.no